Een verhuiswagen of bus huren in Zuidwolde!

Ga je verhuizen of heb je zakelijk iets te vervoeren en ben je op zoek naar een goedkope bus of verhuiswagen? Dan kun je bij Autohopper autoverhuur in Zuidwolde een busje huren voor een scherpe prijs. Wij hebben een breed aanbod aan bestelbussen in onze huurvloot. Van een kleine bestelauto met een inhoud van 3m³ (bijv. Peugeot Partner of Citroën Berlingo) tot een grote bakwagen met elektrische laadlift met een inhoud van 20m³ (handig voor verhuizingen of het vervoeren van zware spullen). Daarnaast mag je in al onze bussen gewoon met een B-rijbewijs rijden, lekker handig toch? Op zoek naar partij voor bushuur? Kom gezellig langs!

Op zoek naar het goedkoop huren van een bestelbusje?

Kies voor Autohopper Zuidwolde!

Het huren van een busje hoeft bij Autohopper in Zuidwolde niet duur te zijn. Een bestelbus huren is namelijk iets waar iedereen van moet genieten. Zo kun je ons kleinste busje huren voor een dag, vanaf 64. Goedkoop busje huren? Neem contact met ons op.

Bekijk ons aanbod van bussen

9 persoons bus huren? Bij Autohopper Zuidwolde staat hij klaar!

Ga je met het voetbalteam om reis? Of ga je stappen met je vrienden? Bij Autohopper Zuidwolde is het mogelijk om een personenbus te huren. 6, 8 of 9 personen; wij hebben er altijd één klaarstaan. Personenbusje huren doe je bij ons.

Goedkope zakelijke lease bij Autohopper Zuidwolde.

Autobedrijf Wemmenhove

AUTOWASSTRAAT ACTIE

Dit zal sluiten in 20 seconden