Werkplaats

Autobedrijf Wemmenhove heeft een modern uitgeruste werkplaats, met goed opgeleide autotechnicus.

Autobedrijf Wemmenhove heeft een modern uitgeruste werkplaats, met goed opgeleide autotechnici.
Welke in staat zijn elk merk personenauto’s, bedrijfsauto’s, campers of oldtimers te repareren en onderhouden.
Doordat onze werknemers continu worden bijgeschoold, blijven ze constant op de hoogte van de nieuwste technieken en ontwikkelingen.
Tevens is autobedrijf Wemmenhove Bosch service Partner, hiermee hebben we de meest uitgebreide testapparatuur in huis, om uw auto optimaal te kunnen servicen en een goede diagnose te stellen.

Uiteraard mag u van ons verwachten, dat we doen wat we zeggen, en zeggen wat we doen.
We houden u vooraf op de hoogte met een duidelijke uitleg en prijsopgave van uw reparatie, zodat u geen verassingen heeft wanneer uw auto bij ons wordt onderhouden of gerepareerd.

Wemmenhove is tevens aangesloten bij PCA, een groep merkspecialisten, welke zich op dealer niveau bezighoud met de merken Peugeot en Citroën, hiervoor hebben we de originele testapparatuur in huis, en volgen we trainingen, om van deze merken volledig op de hoogte te zijn.
Daarnaast is Wemmenhove een Autoservice netwerk lid. Deze organisatie houdt zich met name bezig met fleetowners en lease maatschappijen. Door het autoservice netwerk is het mogelijk om ook uw zakelijke auto bij ons te servicen of onderhouden, uiteraard met gratis passend vervangend vervoer. Deze vereniging beslaat ongeveer 120 leden in Nederland en België, en heeft een inkoop club opgezet, om met leveranciers van onderdelen, banden en oliën zeer scherpe condities af te spreken, wat zich weer vertaald in een zeer gunstige factuur voor u.

In onze werkplaats kunnen we uw auto Uitlijnen met de nieuwste 3-D technologie, APK keuren, Airco onderhoud uitvoeren en Automatische Versnellingsbakken servicen.

Tevens kunnen we u alle merken banden leveren voor de scherpste prijzen uit de markt, en kunnen we zelfs Run Flat banden monteren.
We houden altijd de markt in de gaten en kunnen daardoor scherpe aanbiedingen maken met o.a. Accu’s, autobanden en ruitenwisserbladen.

Autobedrijf Wemmenhove is Turbo-Hoets Partner, met dit predicaat geeft Turbo Hoets aan, dat we alles in huis hebben om uw Turbo te checken en te vervangen, waarna u bij onverhoopte problemen, en no-nonsense garantie krijgt op deze nogal dure reparaties.

Om u optimaal te kunnen bedienen hebben we verschillende lijnen met onderdelen. We monteren in de garantie periode originele fabrieksonderdelen, voor behoud van fabrieksgarantie. Tevens bieden we u de mogelijkheid om uw auto te repareren/onderhouden met a- merk onderdelen.

Als het wat voordeliger moet, kunnen we u ook een B en c lijn aanbieden, zodat we het maximale prijsvoordeel voor u kunnen bieden.

Ook voor trekhaken bent u bij ons aan het juiste adres. Autobedrijf Wemmenhove is aangesloten bij trekhaak centrum, en kunnen daardoor elk merk en type trekhaak leveren voor elk merk auto, en voor de allerbeste condities en tarieven uit de markt.

Kortom : Autobedrijf Wemmenhove is een modern autobedrijf, die u alles kan bieden wat met uw auto te maken heeft.

We onderhouden en repareren uw auto volgens fabrieksvoorschrift, met behoud van fabrieksgarantie!

Kom eens langs, en ervaar hoe een gemoedelijke dorpsgarage u kan bedienen op dealer niveau!

Plan hier uw werkplaats afspraak!

Agenda

Bericht Verzenden

Trekhaakcentrum

Trekhaakcentrum Zuidwolde

 

 

Autoservice Netwerk

Klik hier voor meer info:
Autoservice netwerk Wemmenhove

Bovag

Onderhoud uw auto.
Bovag Wemmenhove

Mobiliteitsgarantie

Na het uitvoeren van uw jaarlijkse onderhoudsbeurt bieden wij uw de mogelijkheid om bij ons een uitgebreide mobiliteitsgarantie af te sluiten d.m.v. onze unieke PCA mobiliteitspas.
PCA Mobiliteitspas Wemmenhove

Neem contact op

Locatie

Meppelerweg 3
7921VM, Zuidwolde

0528 – 371227

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag:
08.00 – 12.00
13.00 – 18.00
Zaterdag      : 
09:00 – 12:00
13.00 – 16.00
Zondag         : Gesloten
Andere tijden alleen op afspraak.

Bericht Verzenden

Autobedrijf Wemmenhove

AUTOWASSTRAAT ACTIE

Dit zal sluiten in 20 seconden